Γνωστό έγινε το πιθανό μονοπάτι του Στέφανου Τσιτσιπά ως τον τελικό του Μόντε Κάρλο, μετά τη σημερινή (Παρασκευή 5/4) κλήρωση. Η κληρωτίδα τον έφερε στο ίδιο μισό με τους Γιανίκ Σίνερ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ, αλλά και στο ίδιο τέταρτο με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από τον πρώτο γύρο, αντιμετωπίζοντας τον 28χρονο Σέρβο, αλλά και No34 του κόσμου, Λάσλο Τζέρε, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μαϊάμι.

Αν τα καταφέρει ο No12 της παγκόσμιας κατάταξης, τότε στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθεί μ’ έναν εκ των Νίκολας Τζάρι και Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί, και εφόσον πετύχει το 2/2, τότε στον τρίτο γύρο ενδέχεται να συναντήσει το πρώτο Top-10 εμπόδιο, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Σε περίπτωση που ο Στέφανος ξεπεράσει την περσινή του πορεία και προκριθεί στην 8άδα, τότε δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Πρώτο φαβορί για τα ημιτελικά είναι ο Γιανίκ Σίνερ, ενώ στην κορυφή του ταμπλό είναι o Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά:
1R: Λάσλο Τζέρε
2R: Νίκολας Τζάρι
3R: Αλεξάντερ Ζβέρεφ
QF: Ντανιίλ Μεντβέντεφ
SF: Γιανίκ Σίνερ
F: Νόβακ Τζόκοβιτς

Πιθανοί προημιτελικοί:
Τζόκοβιτς-Ρούμπλεφ
Αλκαράθ-Ρουντ
Ζβέρεφ-Μεντβέντεφ
Ρούνε-Σίνερ





tennis24.gr