Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα συγκρουστούν το μεσημέρι της Πέμπτης, στο 3ο κατά σειρά παιχνίδι του Court des Princes (όχι πριν τις 15:30 GR), στην 15η μονόμαχια τους με τον Έλληνα τενίστα να διατηρεί το προβάδισμα με 9-5, ενώ αυτή θα είναι η 6η συνάντηση στο χώμα όπου και σε αυτήν την περίπτωση ο Τσιτσιπάς κυριαρχεί με 4-1. 

Η πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο παικτών, που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για μια θέση στα προημιτελικά, σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο United Cup με τον Γερμανό να παίρνει τη νίκη με 6-4, 6-4, ενώ αυτή θα ειναι η 2η αναμέτρησή τους στο Μονακό μετά από εκείνη το 2022 με τον Τσιτσιπά να κάνει…περίπατο με 6-4, 6-2. 

Το πρόγραμμα της Πέμπτης που θα έχει διπλές αποστολές λόγω των δύο αγώνων που διακόπηκαν την Τετάρτη εξαιτίας της βροχής, θα ανοίξει στο κεντρικό court (12:00 GR) με το παιχνίδι των Ρώσων Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Κάρεν Χατσάνοφ.

Αμέσως μετά θα συνεχιστεί το παιχνίδι της Τετάρτης που διακόπηκε με τον Χόλγκερ Ρούνε να αντιμετωπίζει τον Ινδό Σούμιτ Ναγκάλ, ενώ θα ακολουθήσει το μεγάλο ματς του Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Λορέντζο Μουζέτι στη ρεβάνς του περσινού παιχνιδιού στον ίδιο γύρο με τον Ιταλό να κάνει την έκπληξη. 

Στη συνέχεια θα μπει στο court ο Γιάνικ Σίνερ, οποίος θα αντιμετωπίσει για 2η φορά φέτος, μετά το Indian Wells, τον Γιαν-Λεναρντ Στρουφ με τον Ιταλό να επικρατεί εύκολα στο παιχνίδι της Καλιφόρνια, ενώ το προγραμμα στο Court Rainier III θα κλείσει το ματς του Χούμπερτ Χουρκάτς κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ. 

Στο δεύτερο μεγαλύτερο court ο Άλξε ντε Μινόρ με τον συμπατριώτη του Αλεξέι Πόπιριν θα ανοίξουν την αυλαία στις 12:00 GR, ενώ αμέσως μετά Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Μιομάρ Κετσμάνοβιτς θα ολοκληρώσουν την αναμέτρηση της Τετάρτης που διακόπηκε λόγω βροχής. 

Οι νικητές των αναμετρήσεων Ρούνε – Ναγκάλ και Ντιμιτρόφ – Κετσμάνοβιτς θα επιστρέψουν στο court για να παίξουν μεταξύ τους αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των “16”, ο Λορέντζο Σονέγκο θα παίξει κόντρα στον Ούγκο Αμπέρ. 

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)



tennis24.gr