O Τέιλορ Φριτς πέτυχε την 250η νίκη της καριέρας του στο ATP Tour και την πανηγύρισε με μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Mutua Madrid Open.

Το Νο12 του ταμπλό και Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-1, 3-6, 6-3 του Αργεντίνου και θα αγωνιστεί στον 4ο ημιτελικό του στη Μαδρίτη, δείχνοντας πόσο πολύ του ταιριάζει το υψόμετρο της Ισπανικής πρωτεύουσας.

 

Ο Αμερικανός χρειάστηκε μόλις 28 λεπτά για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όμως στη συνέχεια χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Σερούντολο ο οποίος ισοφάρισε και μέχρι τα μέσα του 3ου σετ, έδειχνε ικανός για την ανατροπή.

Το break του Φριτς στο 8o game (5-3) του καθοριστικού σετ ήταν αυτό που έδωσε την ευκαιρία στον 26χρονο να τελειώσει το ματς και να σφραγίσει το ραντεβού με τον Αντρέι Ρούμπλεφ στα ημιτελικά της Παρασκευής, μετά και τη νίκη νωρίτερα του Ρώσου επί του δις υπερασπιστή, Κάρλος Αλκαράθ.

Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, ο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ που πήρε με walk over την πρόκριση στους “4”, μετά την απόσυρση του Γιάνικ Σίνερ, περιμένει το νικητή του τελευταίου προημιτελικού την Πέμπτη ανάμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Γίρι Λεχέτσκα (21:00GR-Cosmote TV).

 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

 





tennis24.gr