H Σλοβενία στρέφεται στην αναμέτρηση με την Αυστραλία (1/9, 15:10) στη φάση των «16» του Mundobasket 2023 και ο Λούκα Ντόντσιτς πέτυχε ένα απίστευτο trick shot!

Η Σλοβενία βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες του Mundobasket 2023, πλαισιώνοντας τη Γερμανία, την Αυστραλία και τη Γεωργία στο Group K της διοργάνωσης. Οι Σλοβένοι κουβάλησαν το 3-0 από την α’ φάση και πλέον θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς (1/9) και τους Γερμανούς (3/9) με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λούκα Ντόντσιτς είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά την πορεία της Σλοβενίας στο Μουντομπάσκετ. Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, ο οποίος θα βρεθεί στη Μαδρίτη στις 10 Οκτωβρίου για το φιλικό με τη Ρεάλ ηγείται της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του στο σκοράρισμα (32.3 πόντοι), στα ριμπάουντ (8) και στις ασίστ (7).

Παραμονές της αναμέτρησης με την Αυστραλία, ο Ντόντσιτς πέτυχε ένα απίστευτο trick shot, αφού πέταξε την μπάλα στον τοίχο και σκόραρε ένα… εξωφρενικό καλάθι με πλάτη στη στεφάνη!

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!





gazzeta.gr