Ο Ράφα Ναδάλ με νέο βίντεο στα social media (τρίτο κατά σειρά αυτήν την εβδομάδα) ανέλυσε την πολύ δύσκολη χρονιά που πέρασε για εκείνον, καθώς ο τραυματισμός του στο αριστερό ισχίο τον άφησε εκτός για 12 μήνες. 

Ο Ισπανός μετά από την ανακοίνωση της απόφαση της επιστροφής του, ανέβασε νέο βίντεο τονίζοντας ότι δεν περιμένει τίποτα από τον εαυτό του προκειμένου να απολαύσει όσο μπορεί την επιστροφή του στην ενεργό δράση, για να ακολουθήσει ένα ακόμη την Τετάρτη.

“Ήταν μια μεγάλη χρονιά, στην οποία πέρασα από πολλές φάσεις, από τότε που προσπάθησα να επιστρέψω για να αγωνιστώ στη χωμάτινη σεζόν. Κάθε εβδομάδα ήταν και μια απογοήτευση.”, είπε στο 3ο κατά σειρά βίντεο αυτής της εβδομάδας, ο Ναδάλ.

“Μετά αποφάσισα να σταματήσω να προσπαθώ και να ψάξω για μια τελική λύση, που ήταν να μπω στο χειρουργείο. Από τότε όλα ήταν δύσκολα, αλλά φυσικά είχα την ελπίδα να επιστρέψω.

Φυσικά υπήρξαν πολλές αμφιβολίες, υπήρξαν στιγμές που έμοιαζε απίθανο να έρθει αυτή η στιγμή, αλλά διατήρησα το εργατικό μου πνεύμα και την ελπίδα. Τώρα πιστεύω πως είμαι έτοιμος για να επιστρέψω.”

“Δεν ξέρω σε τι επίπεδο θα βρίσκομαι, δεν ξέρω τι μπορώ να περιμένω, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Είμαι απλά χαρούμενος που επιστρέφω, ενθουσιασμένος για να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να το διασκεδάσω και πιστεύω πως θα γίνω ανταγωνιστικός.

“Είχα μερικές καλές εβδομάδες στην προπόνηση, σ’ ένα επίπεδο που μου επιτρέπει να αγωνιστώ ξανά. Πέρασα από πολλά στάδια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα. Επιστρέφω σε ένα τουρνουά που έχω παίξει στο παρελθόν και γνωρίζω καλά. Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω πως θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και δεν θέλω τίποτα άλλο, μόνο να είμαι ανταγωνιστικός.” συμπλήρωσε.

Το Brisbane International θα ξεκινήσει στις 31 Δεκεμβρίου. 





tennis24.gr