Η Νέα Σαλαμίνα ξεκινάει σήμερα (24/2, 19:00) τις υποχρεώσεις της στα πλέι-άουτ κόντρα στον Οθέλλο, ωστόσο είναι δεδομένο πως ήδη έχει στο μυαλό της το ματς Κυπέλλου με την Πάφο (28/2).

Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον Οθέλλο στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την ίδια ώρα το μυαλό τους και στον αγώνα με την Πάφο την ερχόμενη Τετάρτη (28/2, 19:00).

Με την σκέψη να είναι και σε αυτό το παιχνίδι η Νέα Σαλαμίνα και ο Χριστοδούλου αναμένεται να προβούν σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα με στόχο να δοθούν ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές για να είναι όσο πιο φρέσκοι γίνεται την Τετάρτη. Αγωνιστικά εκτός είναι οι τιμωρημένοι Γιάνγκα και Μπεχαράνο, οι τραυματίες Λέουκο και Κατσικάς, ενώ και ο Νάρσινγκ θα μείνει εκτός όπως όλα δείχνουν.

Οι πιθανές αλλαγές

Κάτω από τα δοκάρια ίσως δούμε τον Κίσσα, αν και δεν αποκλείεται να διατηρηθεί ο Μελίσσας. Στην άμυνα ίσως παίξει βασικός ο Ντάτκοβιτς για να πάρει χρόνο και να βρει ρυθμό μετά την αποχή που είχε λόγω τραυματισμού, ενώ βασικοί ίσως ξεκινήσουν Οφόρι ή Κονατέ. Επίσης Προκοπίου, Κατσιάτης και Κορομά είναι μερικοί ποδοσφαιριστές που διεκδικούν φανέλα βασικού σε ένα ματς που η ενδεκάδα θα είναι αρκετά διαφορετική με αυτή της Τετάρτης.

Περιμένουν γεμάτο γήπεδο

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Πάφο έχουν κυκλοφορήσει και στη Νέα Σαλαμίνα περιμένουν ότι θα υπάρχει η μεγαλύτερη φετινή προσέλευση. Στόχος να φύγουν 3000 εισιτήρια και το «Αμμόχωστος» να γεμίσει για να δώσει την ώθηση που πρέπει για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.



gazzeta.gr