Στο κενό έπεσαν οι σκέψεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για εντοπισμό νέων στοιχείων για την επίθεση στον Κορυδαλλό στο εσωτερικό του κλεμμένου οχήματος που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Νέο Κόσμο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα δύο καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο εσωτερικό του SUV οχήματος δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια.

Αναζητούν στοιχεία από το DNA

Πλέον οι αστυνομικοί εξετάζουν τα υπόλοιπα στοιχεία που κατάφεραν να συλλέξουν από το όχημα, που άγνωστοι είχαν αφήσει στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Σμιθ.

Έχει εντοπιστεί DNA στο εσωτερικό του οχήματος, που μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., με τους ειδικούς να εξετάζουν αν είναι από ποινικούς ή από την ιδιοκτήτρια του οχήματος.

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση.

«Η έρευνα συνεχίζεται. Όπως ξέρετε είχαμε την διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό, είχαμε το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον Νέο Κόσμο που ήταν ένα κινητό οπλοστάσιο και είχαμε και την πυρπόληση στο βενζινάδικο. Η αστυνομία κοιτά να δει εάν συνδέονται αυτές οι τρεις υποθέσεις. Φυσικά συνδέονται και έχουν να κάνουν με τη νύχτα. Η έρευνα συνεχίζεται αλλά δεν νομίζω να συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια. Πιο πολύ φαίνεται να συνδέεται με τη νύχτα και η αστυνομία ερευνά εάν συνδέεται με το χτύπημα στον Κορυδαλλό ή εάν πήγαν να κάνουν άλλο χτύπημα. Δεν ξέρουμε ακόμα εάν πρόκειται για μία υποστηρικτική ομάδα που θα επενέβαινε σε περίπτωση που πήγαινε κάτι λάθος ή εάν ετοιμάζανε ένα άλλο χτύπημα καθώς εκεί κοντά υπάρχει ένας πιθανός στόχος».

megatv.com