Ο Τζον Μπράουν αποκάλυψε τι έχει μέσα στο σακίδιό του και εξήγησε τους λόγους γιατί δεν πρέπει με… τίποτα να χάσει το περιεχόμενό του!

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Μονεγάσκων (προ)ετοιμάζεται για το Game 5 με την Μακάμπι καθώς κρίνεται το εισιτήριο για την πρόκριση στο Final 4.

Με αφορμή το 5ο παιχνίδι της σειράς μεταξύ των δύο ομάδων, η Euroleague δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ο Τζον Μπράουν ΙΙΙ αποκαλύπτει το περιεχόμενο του σακιδίου του όταν βρίσκεται στους αγώνες! Και φρόντισε να… κλέψει την παράσταση με τις αποκαλύψεις του!

Συγκεκριμένα έδειξε την βέρα του εξηγώντας ότι δεν… πρόκειται να μείνει ζωντανός εάν και εφόσον την χάσει στέλνοντας την αγάπη του στη σύζυγό του, ενώ μοιράστηκε με τον κόσμο και το μενταγιόν που κουβαλάει πάντα μαζί του με τη φωτογραφία της μητέρας του. Όπως είπε την έχασε πριν από οκτώ χρόνια και με αυτόν τον τρόπο την έχει πάντα μαζί του.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το κινητό του τηλέφωνο για το οποίο είπε ότι «σε περίπτωση που χρειαστεί να καλέσω την αστυνομία για τον Άλφα Ντιάλο» ενώ έδειξε και τα γυαλιά του λέγοντας ότι «εάν δεν τα φοράω θα βρεθώ να μαρκάρω τον προπονητή…»

Δείτε τον απολαυστικό Τζον Μπράουν ΙΙΙ να μιλάει για το… σακίδιό του



gazzeta.gr