Εκεί που τη νύχτα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου, ο Μπάμπης Μουραλασβίλι 41 χρόνων, βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χάθηκε μπροστά στα μάτια των οδηγών που είχαν σταματήσει να τον βοηθήσουν.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Χρήστος Ράμος, μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ» από τον τόπο, ανέφερε:

«Έξι μήνες μετά γίνεται ένας νέος κύκλος ερευνών για την υπόθεση. Έχουμε λάβει εντολή από το γραφείο του κύριου Τσούκαλη, που έχει αναλάβει την υπόθεση, να ψάξουμε εκτενέστερα το σημείο. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν εδώ. Στην έρευνα που κάναμε βρήκαμε πολλά διάσπαρτα κομμάτια του αυτοκινήτου. Όλα τα ευρήματα τα συνέλλεξε η αστυνομία για τον απαραίτητο έλεγχο. Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε σε μαρτυρίες και όντως έχουμε μία από ένα παλικάρι που τον είδε να επιβιβάζεται σ’ ένα αυτοκίνητο. Κάνουμε μίαέκκληση σε όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι, να μιλήσει για να μπει ένα τέλος στην υπόθεση.»

Ο κύριος Ράμος έκανε λόγο για ένα «αρκετά περίεργο και παράξενο περιστατικό».

Ο μάρτυρας που υποστηρίζει πως είδε τον αγνοούμενο να επιβιβάζεται σε ένα λευκό όχημα, λεπτά μετά το μυστηριώδες τροχαίο, είπε:

«Διάφορα προσωπικά του αντικείμενα, ρούχα, εργαλεία και εξαρτήματα από το αμάξι, είχαν εκτοξευθεί σε μία μεγάλη ακτίνα. Εμένα μου φάνηκε ότι γνώριζε αυτόν που οδηγούσε το αυτοκίνητο γιατί μπήκε κατευθείαν σε αυτό και έφυγαν μαζί.»



megatv.com