Η αυλαία στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League έπεσε με την ΑΕΚ να κατακτά τον 13ο τίτλο της ιστορίας της, στο πιο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Ήταν μία σεζόν που είχε όμορφες, αλλά και κακές στιγμές. Στις όμορφες ήταν δεδομένα το γεγονός της σεζόν με την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την είσοδο στην OPAP Arena. Αλλά και το ρεκόρ του Κούδα που έσπασε το wonderkid του ΠΑΟΚ, ο νεαρός Στέφανος Τζίμας. Όπως επίσης και το χειροκρότημα που είχε εισπράξει το άλλο μεγάλο ταλέντο του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας από την εξέδρα των οπαδών του Ιωνικού.

Υπήρξαν όμως και άσχημες στιγμές. Όπως ο σοβαρός τραυματισμός του Αϊτόρ του Παναθηναϊκού που έμεινε εκτός δράσης για όλη τη σεζόν ουσιαστικά με ρήξη χιαστών και ο χαμός του Γιώργου Χριστοβασίλη, τους διοικητικού ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία 15 χρόνια…

Το Gazzetta μάζεψε τις 10+1 πιο δυνατές στιγμές του φετινού πρωταθλήματος που μόλις ολοκληρώθηκε και σας τις παρουσιάζει κάνοντας ένα flash back στη χρονιά που πέρασε… (η σειρά είναι τυχαία, το λέμε για τυχόν γκρίνιες).

Των Δημήτρη Βέργου και Φώτη Καρακούση



gazzeta.gr