Συνεχίζουν οι ενοχλήσεις στο χέρι του Στέφανου Τσιτσιπά, τις οποίες πρωτοείδαμε στη Μαγιόρκα πριν το ματς με τον Γιανίκ Χάνφμαν, μιας και στη χθεσινή προπόνησή του, ενόψει της σημερινής πρεμιέρας του στο Wimbledon κόντρα στον Τιμ, το ιατρικό επιτελείο έδειχνε να περιποιείται τον αγκώνα του Έλληνα πρωταθλητή.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος δεν είχε αναφερθεί σε κάποια δήλωσή του για τυχόν τραυματισμό ή πόνους, όμως οι εικόνες της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά και στη χθεσινή προπόνηση, φανερώνουν πως υπάρχει ενόχληση, και αυτό ίσως εμποδίζει τον No5 του κόσμου να καταβάλει το 100% στις προσπάθειές του.

Στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο Στέφανος πριν την πρεμιέρα του στο Λονδίνο έδειξε σε καλή κατάσταση, τόσο στα χτυπήματά του, όσο και στις επιστροφές του, ενώ και σήμερα δεν έχει δείξει μέχρι τώρα κάποια ιδιαίτερα ενόχληση κόντρα στον 29χρονο Αυστριακό.

Το παιχνίδι για τώρα έχει διακοπεί, καθώς η βροχή είναι έντονη στην περιοχή αυτή την ώρα, και το προβάδισμα ανήκει στον Τιμ, που κέρδισε το πρώτο set (6-3), και είναι ελάχιστα πίσω στου δρόμου τα μισά για να ολοκληρωθεί και το 2ο (4-3).






tennis24.gr