Αναμφίβολα, οι «Πολίτες» ήταν το μεγάλο φαβορί της βραδιάς. Ήταν η πιο ακριβή ομάδα, η πιο δυνατή, η πιο γρήγορη, η πιο αποτελεσματική. Στο χορτάρι, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Κι αυτό γιατί η Ίντερ την κοίταξε στα μάτια, δεν τη φοβήθηκε και έτσι έφτασε να παλεύει μέχρι το τέλος να της «κλέψει» το παιχνίδι.

Σίγουρα από τις πιο δύσκολες στιγμές ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος μέσος είναι το βαρόμετρο της Σίτι και αποτελούσε τεράστιο πλήγμα η αποχώρησή του από το γήπεδο λίγο πριν το μισάωρο. Μετά από αυτό οι συμπαίκτες του ήταν λες και έπαιζαν για εκείνον. Αύξησαν την πίεσή τους προς την εστία των Ιταλών και στο 68’ ο Ρόδρι με σουτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να γράψει το 1-0!

Το τι έγινε στην αίθουσα σύνταξης δεν περιγράφεται εύκολα. Ακούστηκε ένα δυνατό «ΓΚΟΟΟΟΛ» σχεδόν απ’ όλους με τα χειροκροτήματα και τις σφιγμένες γροθιές να πρωταγωνιστούν. Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του newsroom γρήγορα κόπασαν, όμως, γιατί το παιχνίδι είχε ακόμη πολύ χρόνο μπροστά του.

Τίποτε δεν είχε τελειώσει. Ειδικά δε από τη στιγμή που η Ίντερ ανέβηκε στο γήπεδο, πίεσε αρκετά και μάλιστα έχασε και τρομερές ευκαιρίες με τον Λουκάκου για να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

....

Κάτι τέτοιο ευτυχώς για όλους μας δεν συνέβη κι έτσι η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που στο τέλος σήκωσε την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά» στον ουρανό της Κωνσταντινούπολης. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γραφτεί στην ιστορία, ενώ θα μείνει χαραγμένο και στο δικό μας μυαλό, μιας και το απολαύσαμε όπως ακριβώς του άξιζε, με τις τέλειες φρέσκιες μακαρονάδες των Mailo’s, που όπως φάνηκε είναι ο καλύτερος συνδυασμός για μπάλα!

Αν θες να το ζήσεις κι εσύ με την παρέα σου όπως εμείς στο Gazzetta, τότε μπορείς να απολαύσεις τη μοναδική μακαρονάδα στο κόκκινο Mailo’s CUP σε κάποιο από τα 26 κατάστηματα Mailo’s, στην άνεση του σπιτιού σου ή ακόμα και στο γραφείο με delivery αποκλειστικά μέσω Wolt!

....

Μάλιστα, αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη ούτε τη Wolt ούτε τα Mailo’s, σου έχουμε την ιδανική ευκαιρία. Με τον κωδικό GETMAILOS5 θα έχεις έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σου παραγγελία και θα το απολαύσεις στο έπακρο.

Aκολούθησε το Mailo ‘s The Pasta Project σε Instagram και Tik Tok.

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος





gazzeta.gr