Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός της Ρόμα είναι προς παραχώρηση, συγκεντρώνει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες αλλά ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει τελική κίνηση για εκείνον.

Στα 24 του χρόνια ο Σολμπάκεν – που είναι εξτρέμ αλλά παίζει και ως δεύτερος κυνηγός – με ύψος κοντά στο 1.90 ανήκει στη Ρόμα. Σε αυτή τη φάση είναι εκτός των βασικών της πλάνων, άρα παραχωρείται. Και αυτό διότι ο Μουρίνιο θέλει άλλου τύπου ακραίο κυνηγό. Ο Ολυμπιακός βλέπει μία καλή ευκαιρία στο πρόσωπό του και έχει ψαχτεί για την περίπτωσή του και την απόκτησή του.

Για τον Όλα Σολμπάκεν ωστόσο υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες και από Ιταλία και Γαλλία ενώ οι Ιταλοί αξιώνουν ένα ποσό άνω των 5 εκατ. ευρώ. Στη Ρόμα ο Νορβηγός που είχε ξεχωρίσει από τη Μπόντο Γκλμιτ έχει 15 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Στο ανοιχτό μέτωπο των εξτρέμ πάντως σε σχέση με τον Πιερότι η στάση της Κολόν στο οικονομικό σκέλος άλλαξε, ζητώντας πλέον 4 εκατ. ευρώ (από τα 2.5 εκατ. ευρώ όπου θα έκλεινε η μεταγραφή), κάτι που βάζει δυσκολίες στη μεταγραφή του. Ο Ολυμπιακός πάντως εξακολουθεί να κινείται για δύο εξτρέμ και έναν σέντερ φορ.



gazzeta.gr