Τον τίτλο του πρωταθλητή μπροστά στους φιλάθλους του θα πανηγυρίσει απόψε (17/6, 21:15) ο Ολυμπιακός ενώ απομένουν μόνο 150 εισιτήρια για το sold out στη γιορτή που θα στήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας για 14η φορά στην ιστορία του. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην το πανηγύρισαν στο παρκέ αφού ο τέταρτος τελικός με τον Παναθηναϊκό διεκόπη οριστικά στο ΟΑΚΑ με το σκορ στο 35-63 υπέρ τους, 2’42” πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου. Ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν με τους δικούς τους φίλους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η απονομή μετά και την κατάκτηση του τίτλου στο ΟΑΚΑ, θα λάβει χώρα απόψε (17/6, 21:15) στο ΣΕΦ και όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχουν απομείνει μόνο 150 εισιτήρια.

Μάλιστα ο κόσμος των Πειραιωτών θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει δώρα όπως δωρεάν διαρκείας για τη νέα σεζόν, εισιτήρια στα courtseats, αεροπορικά εισιτήρια και ένα ιδιαίτερο γεύμα για 4 άτομα με τον Τόμας Γουόκαπ μεταξύ άλλων. Επίσης, όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καθώς και σε ιδρύματα της περιοχής του Πειραιά.



gazzeta.gr