Ο Ισπανός τεχνικός και οι αρχηγοί των Πειραιωτών έδωσαν το… σύνθημα για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρ την ερχόμενη Πέμπτη στην Τουρκία.

Φυσικά και δεν γινόταν μετά το Ολυμπιακός – Φενέρ (3-2) να μην υπάρξει μία συζήτηση προπονητή και παικτών για την… επόμενη μέρα. Ο Μεντιλίμπαρ από μέρους του θέλησε να μεταφέρει όλη του την πίστη του προς τους παίκτες του για την εκτός έδρας αποστολή τους στην Τουρκία.

«Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνισή μας και την προσπάθεια. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και συνολικά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παρότι το 3-0 έγινε 3-2 θα πρέπει να δούμε θετικά όλο αυτό που έγινε. Να το προσεγγίσουμε θετικά και έτσι να δούμε και τη ρεβάνς. Μπορούμε να καταφέρουμε και στην Τουρκία και να περάσουμε», ήταν το… μήνυμα του Βάσκου που βλέποντας ότι ορισμένοι παίκτες επηρεάστηκαν από τα 2 γκολ του 2ου μέρους ήταν ξεκάθαρος στο ότι δεν ήθελε να βλέπει κανέναν στεναχωρημένο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και ορισμένοι εκ των αρχηγών των Πειραιωτών που επεδίωξαν να ανεβάσουν ψυχολογικά όλη την ομάδα με την επισήμανση πώς όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης. Μεγάλη ήταν η εκ νέου στήριξη και προς τον Ρέτσο που στεναχωρήθηκε πολύ για τη φάση του πέναλτι. Άλλωστε ο ίδιος ο Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του μετά τη Φενέρ στάθηκε στο πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα ο Έλληνας στόπερ.



gazzeta.gr