Με σφραγίδα ανωτερότητας, η Ομόνοια «άλωσε» και το «Αντώνης Παπαδόπουλος», συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία το τελευταίο διάστημα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Με σφραγίδα ανωτερότητας «άλωσε» και το «ΠΑΠ» η Ομόνοια, συνεχίζοντας επιτυχώς την «τρελή» πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Και θα το γράψω από το ξεκίνημα, καθώς έτσι το νιώθω και θεωρώ εκφράζω τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου. Ανεξαρτήτως κατάληξης της φετινής χρονιάς, αυτό το version επί ημερών Αναστασίου είναι όντως Ομόνοιας, γεμίζοντας και κάνοντας εκ νέου περήφανο τον κόσμο της.

Τρίτη σερί νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πέντε ματς αήττητη. Τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα στους 65 βαθμούς και στο +4 από την τέταρτη θέση ενώ βρίσκεται με το …ενάμιση πόδι στον τελικό του κυπέλλου. Και η Ευρώπη, ένα βήμα πιο κοντά.

Με “σπασμένα τα φρένα” οι πράσινοι, κάνουν όντως ποδοσφαιρικά ομιλούντες, σπουδαία πράγματα. ‘Εργο ξεκάθαρα Γιάννη Αναστασίου που τη μεταμόρφωσε κυριολεχτικά, επίσης άκρως επιδραστικές οι κινήσεις Παπασταύρου γενικότερα, προεξάρχουσας της εδώ παρουσίας του.

Το στίγμα της επόμενης μέρας από τον κόουτς

Ο Ελλαδίτης κόουτς έδωσε το στίγμα και το σύνθημα για την επόμενη μέρα, καθώς η διαχείρiση των διαδοχικών επιτυχιών, είναι ικανή να δώσει στην Ομόνοια το πάνω χέρι για υλοποίηση των στόχων της. Δείχνει πάντως, ότι παραμένει ικανή και δυνατή να ανταποκρίνεται σε διπλό ταμπλό.

”Να πιέσουμε παραπάνω τους εαυτούς μας και να πιστέψουμε – Προσοχή μας όλη στον επαναληπτικό της Τετάρτης”.

Ένα ακόμη στοιχείο που είναι στα υπέρ του και αρέσει στους Ομονοιάτες, το γεγονός ότι εμπιστεύεται νεαρά παιδιά και δε διστάσει να τους βάλει να… κολυμπήσουν στα βαθιά.

” Ο κόουτς προσπαθεί να μας βοηθήσει να μας εντάξει στο σύνολο γιατί του αρέσουν οι μικροί παίκτες», τόνισε μετά τη χθεσινή του συμμετοχή ο Παναγιώτης Ανδρέου, ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο για τους πράσινους

‘Εθελξαν, Αλιούμ, Χαμάς, Μπασιρού και Σεμέδο

Σε ατομικό επίπεδο, εξαιρετικός εκ νέου ο σκόρερ Σαιντού Αλιούμ, ο Αμίν Χαμάς, που δικαιώνει τη σοφή επιλογή να αποκτηθεί και να δηλωθεί, όντας ένα σύγχρονο wing-back, ενθυμούμενος ότι στον Απόλλωνα, έφερε το προσωνύμιο mr.asist. Ο Φουάντ Μπασιρού που μετά τη μεγάλη αποχή, προϊοντος του χρόνου ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο.

Και ασφαλώς η Γουίλι…ο τρομερός. Είναι τέτοια η κλάση του, που ακόμη και αν θεωρείς σε κάποια σημεία ότι είναι λίγο κάτω, θα σου τελιώνει με γκολάρες φάσεις, όπως χθες αλλά και με τον ‘Αρη. ‘Εφθασε αισίως τα 12 γκολ, ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων.

Για το Χάμπο τα λέμε σε κάθε ματς. Ακόμα… καταπίνει χιλιόμετρα, το παιδί κάνει σούπερ χρονιά, την καλύτερη του με την Ομόνοιας.

‘Οπως σημειώσαμε και χθες, ο τραυματισμός του Ρομάν Μπεζούς στον αχίλλειο τένοντα, προκαλεί για ευνόητους λόγους, ανησυχία. Σήμερα αναμένονται τα νεότερα, με τους πράσινους να απεύχονται τα χειρότερα.

ΑΓ



gazzeta.gr