Στην συνέχεια, ο πατέρας της 14χρονης, που είναι γνωστός επιχειρηματίας με μεγάλο κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας, έκανε και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να ενημερώσει για την δράση του 63χρονο παιδόφιλου, αλλά και τα χυδαία μηνύματα που είχε στείλει στην κόρη του.

Τα χυδαία μηνύματα

Όλα άρχισαν το βράδυ της Πέμπτης (08.06), όταν η ανήλικη έλαβε στο κινητό ένα μήνυμα με μια χυδαία φωτογραφίας γυναίκας. Η κοπέλα ήταν μαζί με μία φίλη και νόμισαν πως πρόκειται περί πλάκας από τους συμμαθητές τους και προσπαθώντας να καταλάβει αν είναι γνωστός ο αριθμός από τον οποίο ήρθε το μήνυμα, το κάλεσαν καταλάθος.

Την επόμενη μέρα ο 63χρονος την κάλεσε λέγοντας με χυδαίο τρόπο ότι θέλει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Ο παιδόφιλος δεν σταμάτησε εκεί και μετά από κάποιες ώρες έστειλε νέο μήνυμα στην ανήλικη  γράφοντας «Έλα» μαζί με μια χυδαία φωτογραφία ανδρικού μορίου.

Κατόπιν τούτων, το κορίτσι ενημέρωσε τους γονείς του για τα μηνύματα αυτά. Η μητέρα, μάλιστα, όταν το έμαθε αυτό κάλεσε τον 63χρονο  λέγοντας του τι θέλει με ένα ανήλικο κορίτσι. Στην συνέχεια, ο παιδόφιλος έκλεισε το τηλέφωνο και λίγο αργότερα, έστειλε εκ νέου μήνυμα στο κορίτσι απολογούμενος πως αυτές οι φωτογραφίες δεν προορίζονταν για αυτή.

Πώς πιάστηκε στην φάκα ο 63χρονος

Ύστερα από όλα αυτά, η μητέρα σκέφτηκε με ποιον τρόπο θα μπορούσε να τον παγιδεύσει. Πρότεινε στην κόρη της να στείλει ένα μήνυμα στον 63χρονο, στο οποίο θα του ζητούσε να συναντηθούν στην Ομόνοια.

Όταν το ραντεβού έκλεισε για το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ομόνοια, η οικογένεια ειδοποίησε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Στο σημείο της συνάντησης, περίμεναν τον 63χρονο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που προχώρησαν στην άμεση σύλληψη του.

Πέρα από την αστυνομία, στο σημείο βρισκόταν και ο πατέρας της ανήλικης. Ο πατέρας μάλιστα τράβηξε βίντεο τον 63χρονο παιδόφιλο, θέλοντας να δείξει πόσο επικίνδυνος είναι. Όπως υποστηρίζει ο πατέρας στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 63χρονος είχε πει στην ανήλικη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια πράξη.

Μάλιστα, ισχυριζόταν ότι το είχε κάνει εκατοντάδες φορές και έλεγε στα κορίτσια πώς μπορούσε να τους δώσει χρήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».megatv.com