Πρόκειται για τις εταιρείες AgroApps, Αρχειοθήκη, Callista, Αλάτι Δαδακαρίδη, Fresh Line, Goumenisses, Ideal Bikes, KYKNOS, Nutree, Prigipo, SKAG, Softweb και Unismack, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δυναμικών κλάδων.

«Είμαστε εδώ για να βραβεύσουμε τις δυναμικές μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους και όχι απλά να προσαρμόζονται στις συνθήκες. Είμαστε εδώ για να τις στηρίξουμε, να τους προσφέρουμε τα εργαλεία, τη γνώση και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να αναπτύξουν τη μεγάλη δυναμική τους», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας.

«Πιστεύω ότι το πρόγραμμα αποτελεί μία επένδυση στο παρόν και στο μέλλον της ελληνικής οικονομίας, μια πλατφόρμα νέων ιδεών, μία πλατφόρμα νέων ευκαιριών για εταιρείες για εταιρείες και ταλαντούχους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά», είπε ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου.

Από το 2016 μέχρι σήμερα, οι εταιρείες του ΟΠΑΠ Forward έχουν δημιουργήσει 2.847 νέες άμεσες θέσεις εργασίας, ενώ υποστηρίζουν 23.000 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης. Επιπλέον, έχουν αυξήσει τον κύκλο εργασιών τους κατά 470 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.



megatv.com