Ο Παναθηναϊκός άναψε… φωτιές στο φίλαθλο κοινό του, αφού έκανε μία ανάρτηση μ’ ένα βίντεο όπου δείχνει κάποιον να ποζάρει στο Κορωπί με την φανέλα της ομάδας, χωρίς να φαίνεται το κεφάλι του, ο οποίος είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός προκάλεσε… αναβρασμό στις τάξεις των φιλάθλων του το πρωί της Πέμπτης, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media του όπου φαίνεται κάποιος να βρίσκεται στο «Γ. Καλαφάτης» και να ποζάρει με την φανέλα της ομάδας, χωρίς να φαίνεται το κεφάλι του.

Στην λεζάντα οι «πράσινοι» έγραψαν «Guess who is here?» με δύο ιμότικον που κλείνουν το μάτι κι ένα τριφύλλι κι έτσι τα σενάρια άρχισαν να παίρνουν… φωτιά στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

Οι περισσότεροι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» έγραψαν πως πρόκειται για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και την ανακοίνωση της μεταγραφής του ενώ κάποιοι άλλοι για την ανανέωση του Γιάννη Κώτσιρα.

Τελικά, αυτοί που είχαν δίκιο είναι οι πρώτοι, αφού ο Σέρβος μέσος βρίσκεται στο Κορωπί κι αυτό επρόκειτο απλώς για να ένα… promo της άφιξής του.

 

gazzeta.gr