Ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται την Τετάρτη (28/6) να ξεκαθαρίσει ποιους από τους Έλληνες θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τους ξένους που αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν να οδεύουν προς αποχώρηση.

Από τη στιγμή που ο Εργκίν Αταμάν πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Οι «πράσινοι» μετά τις τελειωμένες υποθέσεις των Κώστα Αντετοκούνμπο και Δημήτρη Μωραΐτη, που ήδη έχουν ανακοινώσει, θέλουν να κάνουν και… εκκαθάριση, ώστε να γίνει το restart από την ερχόμενη σεζόν.

Ο Αταμάν έχει «σηκώσει μανίκια» και μέχρι την προσεχή Τετάρτη (28/6) θα αποφασίσει για το ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ. Η απόφαση έχει να κάνει κυρίως όσον αφορά τους Έλληνες, με τον Νίκο Χουγκάζ ήδη να επιστρέφει μετά και το πέρας του δανεισμού του στο Περιστέρι bwin.

Για τους ξένους τα δεδομένα είναι πιο απλά, μιας και όλα δείχνουν πως κανένας δεν πρόκειται να παραμείνει την επόμενη σεζόν στο ρόστερ, με τους στόχους φυσικά των Πάντερ και Λεσόρ να είναι αυτοί που απασχολούν.



gazzeta.gr