Δύο σημαντικές επιστροφές για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς οι Λούκα Βιλντόζα και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι τέθηκαν στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Μόνο τ’ όνομα του Κώστα Σλούκα βρίσκεται στο «πράσινο» απουσιολόγιο ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Και αυτό διότι ο Τούρκος προπονητής μπορεί να «λύσει» περισσότερο τα χέρια του ενόψει της συνέχειας καθώς θα έχει δύο ακόμα παίκτες στη διάθεσή του.

Ο λόγος για τους Λούκα Βιλντόζα και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι εκ νέου… ετοιμοπόλεμοι για τα ματς του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός γκαρντ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω ρήξης έξω μηνίσκου, ενώ ο Πολωνός σέντερ σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Αμφότεροι άφησαν πίσω αυτά τα προβλήματα και ετοιμάζονται σιγά-σιγά να ενταχθούν εκ νέου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Αντίθετα παραμένει εκτός ο Κώστας Σλούκας ο οποίος υποφέρει από θλάση στον αριστερό προσαγωγό. Μάλιστα θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει και το αμέσως επόμενο ματς της «διαβολοβδομάδας» με αντίπαλο την Ζάλγκιρις στο Κάουνας (2/2, 20:00).

Έτσι, λοιπόν, η 12άδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Καλαϊτζάκη, Βιλντόζα, Μωραΐτη, Μπαλτσερόφσκι, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ και Μήτογλου.



gazzeta.gr