Σε μία εκδήλωση αντάξια των μεγεθών του Παναθηναϊκού και της Adidas παρουσιάστηκαν στον κόσμο των «πρασίνων» οι εντυπωσιακές νέες φανέλες της ομάδας και επισφραγίστηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο η νέα αυτή συνεργασία.

Μ’ ένα φαντασμαγορικό τρόπο και κεντρικό πρόσωπο τον Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα φανέλα δια χειρός της Adidas. Ξεκίνησε να παίζει ένα βίντεο με τη νέα φανέλα και ξαφνικά μπήκε στην αίθουσα ο Αϊτόρ με φορεμένη την εμφάνιση και ανέβηκε στην σκηνή. Στην συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με τις αντιδράσεις των παικτών όταν την αντίκρισαν στα αποδυτήρια. Έπειτα ανέβηκαν στην σκηνή τόσο ο Κάρλος Ζέκα όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης φορώντας την δεύτερη και τρίτη εμφάνιση της ομάδας αντίστοιχα και πόζαραν μπροστά στο κοινό για να τις θαυμάσει.

Ύστερα ανέβηκαν με την σειρά τους επτά ποδοσφαιριστές που συνοδεύτηκαν από επτά φιλάθλους της ομάδας. Αυτοί ήταν οι Μπρινιόλι, Ρούμπεν Πέρεθ, Κώτσιρας, Παλάσιος, Μαντσίνι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ. Ο συμβολισμός της κίνησης αποσκοπούσε στο να δείξει πως ομάδα και κόσμος, όταν είναι ένα, φέρνουν το πιο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην αρχή προηγήθηκαν κάποιες ομιλίες. Τον λόγο πήρε αρχικά ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, που ήταν ο συντονιστής της βραδιάς και μίλησε για την έναρξη της νέας συνεργασίας του Παναθηναϊκού και της Adidas, η οποία έχει ισχυρό παρελθόν 20 ετών (1995-2015).

Μετά την εισαγωγή του προβλήθηκε ένα βίντεο για τις επιτυχίες που κατέγραψε η ομάδα στα 20 αυτά χρόνια κοινής πορείας που είχε με την Adidas στο παρελθόν. Το βίντεο αυτό έκλεισε με το σύνθημα «return to glory», το οποίο χαρακτηρίζει την έναρξη της νέας αυτής συνεργασίας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς ο οποίος αναφέρθηκε κι αυτός στην επανένωση των δύο αυτών τεράστιων brand και κλείνοντας ευχήθηκε να είναι καλότυχες οι φανέλες που θα παρουσιαστούν στην συνέχεια ενόψει της νέας σεζόν ώστε να συντροφεύσουν την προσπάθεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

protifanela

Ακολούθως στην σκηνή ανέβηκε ο εκπρόσωπος της Adidas, Γιώργος Σιφνιός ο οποίος τόνισε πως η Adidas είναι περήφανη που καλωσορίζει και πάλι τον Παναθηναϊκό στην ποδοσφαιρική της οικογένεια. Εξέφρασε ακόμη την σιγουριά του πως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα λατρέψουν τις νέες φανέλες των «πρασίνων».

Την «σκυτάλη» πήρε ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μανώλης Ματσαδές που εξήρε το brand name της Adidas, τον τρόπο λειτουργίας της, αλλά και τις κοινωνικές της ευαισθησίες, ενώ τόνισε την σημασία του να προσεγγίσουν μαζί οι δύο τη νέα γενιά. Παράλληλα, μίλησε και για την αναβάθμιση που έχει γίνει τόσο στην μπουτίκ όσο και στο ιντερνετικό κατάστημα της ομάδας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την χορωδία του Δήμου Αθηναίων να τραγουδά τον ύμνο του Παναθηναϊκού συνοδευόμενη από την μπάντα του Δήμου.

gazzeta.gr