Ο Παναθηναϊκός πατάει το… μεταγραφικό του γκάζι και ήδη έχει κάνει δελεαστικές προτάσεις σε Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ. Τι συμβαίνει με τις δύο περιπτώσεις.

Δυναμικά ξεκινάει το… μπάσιμο για την ενίσχυσή του ο Παναθηναϊκός! Όπως φαίνεται η τριετία της ευρωπαϊκής ανυποληψίας θα αποτελέσει μια κακή παρένθεση καθώς οι «πράσινοι» πάτησαν ήδη το γκάζι των μεταγραφικών τους κινήσεων.

Μετά την επισημοποίηση της πρόσληψης του Εργκίν Αταμάν, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και τους δύο πρώτους παίκτες οι οποίοι θα γεμίσουν τον ελληνικό κορμό της ομάδας. Κώστας Αντετοκούνμπο και Δημήτρης Μωραΐτης αποτελούν ήδη μέλη του Παναθηναϊκού ενώ θέμα χρόνου είναι και η ανακοίνωση για την απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα.

Βέβαια αυτά ήταν λίγο πολύ γνωστά. Τα θέματα που “καίνε” τον Παναθηναϊκό είναι αυτά των Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Προβάδισμα Παναθηναϊκού για Πάντερ

Ο Πάντερ αποτελεί και τον υπ’ αριθμόν «1» στόχο του «τριφυλλιού» για τη θέση του βασικού σούτινγκ γκαρντ. Συγκεκριμένα προσφέρει διετές συμβόλαιο το οποίο ξεπερνάει τα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια συνολικά, με τον ίδιο τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα να είναι ενήμερος και να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να την αποδεχτεί και να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Βέβαια η Παρτίζαν επιθυμεί με την πλευρά της να κρατήσει τον αρχηγό της στην ομάδα, ειδικά μετά και την εκπληκτική χρόνια που πραγματοποίησε. Παρόλα αυτά η προσφορά των Σέρβων δεν μπορεί να φτάσει εκείνη του Παναθηναϊκού, κάτι που δίνει αβαντάζ στους «πράσινους» προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η Φενέρμπαχτσε ρώτησε για τον Παντερ, η Μπαρτσελόνα φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του ωστόσο ο ίδιος φέρεται να έχει καταλήξει σε Παναθηναϊκό ή Παρτίζαν.

Και η Μπαρτσελόνα για Λεσόρ

Όσο για τον Λεσόρ; Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός του έχει καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων για διετές συμβόλαιο αλλά … δεν παίζει μόνος του.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει μπει δυναμικά στο κυνήγι του Γάλλου σέντερ ενώ πάντα υπάρχει και η επιλογή της Παρτίζαν. Αν και οι πληροφορίες που έρχονται από τη Σερβία είναι ανάλογες με την περίπτωση του Πάντερ. Δηλαδή ότι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα νούμερα όσον αφορά την προσφορά της.

Το τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί τα αμέσως επόμενα 24ωρα…



gazzeta.gr