Ο Λούκα Βιλντόζα συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει Μπαρτσελόνα (22/3, 21:15) και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τον αγώνα με τους Καταλανούς.

Η regular season στη EuroLeague μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής με στόχο τη νίκη ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της κατάταξης και να παραταχθεί με πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Όσον αφορά τον Λούκα Βιλντόζα, ο Αργεντινός γκαρντ συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση και αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τον σπουδαιο αγώνα με τους «μπλαουγκράνα».

Ο Βιλντόζα είχε επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί στο γόνατο νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις και όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων δεν ήταν η καλύτερη δυνατή απόφαση.

«Νομίζω ότι την πρώτη φορά βιάστηκα λίγο να επιστρέψω στο παρκέ και αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η καλύτερη απόφαση για το σώμα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον τραυματισμό του.

Πλέον αναμένεται να πατήσει ξανά παρκέ κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Σε 21 συμμετοχές φέτος στη EuroLeague μετράει 6.1 πόντους, 1.8 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 0.8 κλεψίματα.



gazzeta.gr