Ο Κέβιν Πάντερ αποτελεί «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες από την πρώτη ταχύτητα της Euroleague αλλά όπως ανέφερε η Mundo Deportivo τον πρώτο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός.

Η έγκυρη Καταλανική εφημερίδα αναφέρθηκε στην περίπτωση του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των δύο «μεγάλων» της Ισπανίας.

Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί τον πρώτο και μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού αν και στο παιχνίδι για την απόκτησή θέλουν να μπουν τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά το εν λόγω δημοσίευμα φέρνει τους «πράσινους» στη θέση του οδηγού όσον αφορά την… υπογραφή του.

«Ο σύλλογος της Μπαρτσελόνα έχει βρει εδώ και πολύ καιρό ποιο είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Κόρι Χίγκινς, αλλά σήμερα φαίνεται αδύνατο να τον υπογράψει. Πρόκειται για τον Κέβιν Πάντερ ο οποίος έχει εκτοξευθεί σε επίπεδα που είναι δύσκολο να φτάσει ο Καταλανικός σύλλογος» ανέφερε το δημοσίευμα και συνέχιζε: «Η Μπάρτσα δεν είναι η μοναδική ομάδα που ονειρεύεται να αποκτήσει τον Αμερικανό παίκτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης ακολουθεί εξίσου την περίπτωσή του, παρά το γεγονός ότι ο Πάντερ ήταν αυτός που πυροδότησε το κλίμα ως απάντηση σε μια γροθιά του Σέρχιο Λουλ, στον μνημειώδη αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών της Euroleague».

Παρόλα αυτά εξηγεί ότι τον πρώτο λόγο στην κούρσα της απόκτησής του, έχει ο Παναθηναϊκός: «Όμως ούτε η Μπάρτσα ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης ούτε η Παρτιζάν , με την οποία λήγει το συμβόλαιο και μόλις κέρδισε την Αδριατική Λίγκα μπορούν να ανταγωνιστούν στη δημοπρασία για τις υπηρεσίες τους. Στην pole position, και πολύ μακριά από τους υπόλοιπους, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός , ο οποίος προσφέρει 1,6 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως , που για την Μπάρτσα θα σήμαινε περίπου 3 εκατομμύρια μεικτά ετησίως».

Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα καθαρά χρήματα που προσφέρουν οι «πράσινοι» στον παίκτη φτάνουν τα δύο εκατομμύρια ετησίως.



gazzeta.gr