Το όνομα του Σάμου Καστιγιέχο παραμένει στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, που συναντά δυσκολίες στην εξεύρεση μεσοεπιθετικών. Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το θέμα του Ισπανού εξτρέμ κι όχι μόνο…

Οι δυσκολίες που παρουσιάζουν οι περιπτώσεις του Τζάκσον Μουλέκα της Μπεσίκτας και του Ρεϊνιέρ Ζεσούς της Ρεάλ Μαδρίτης, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, σε συνδυασμό με την πίεση χρόνου που αρχίζει να «εμφανίζεται» πέριξ της Τούμπας, κρατάνε «ζωντανή» την υπόθεση του Σάμου Καστιγιέχο, αν και είχε διαφανεί πως οι «ασπρόμαυροι» δε θα ασχοληθούν μ’ έναν ακραίο επιθετικό, που κατά κύριο λόγο παίζει στην ίδια θέση με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Στη Μικράς Ασίας δεν έχουν ξεγράψει το όνομα του 28χρονος Ισπανού εξτρέμ, που ανήκει στη Βαλένθια, αλλά δεν υπολογίζεται, κι έχει περάσει από τη Βιγιαρεάλ και τη Μίλαν τα προηγούμενα χρόνια.

Οι «ασπρόμαυροι», όπως λέγεται, περιμένουν τις επόμενες ώρες να κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο» σε Ισπανία και Ιταλία, απ’ όπου υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν ιταλικές ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον, κι αναλόγως να κινηθούν για τον Καστιγιέχο, που έχει την εμπειρία, τις παραστάσεις και την ποιότητα.



gazzeta.gr