Τουρκικά δημοσιεύματα επαναφέρουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Εμπαγιέ Ντιάν, υποστηρίζοντας ότι ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Καραγκιουμρούκ έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα της απόκτησης του βασικού επιθετικού συνεχίζει να «καίει» τον ΠΑΟΚ. Με την υπόθεση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι, μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγμάτευσης, να έχει… μπει στο αρχείο, οι «ασπρόμαυροι» αρχίζουν να νιώθουν πίεση προκειμένου να κλείσουν κάποιες από τις πολλές ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις.

Ο Εμπαγιέ Ντιάν συνεχίζει κυκλοφορεί ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά και είναι μια περίπτωση που έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός με 25 γκολ και 6 ασίστ σε 35 παιχνίδια με την Καραγκιουμρούκ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, όμως όσο υπήρχε ανοικτή η διαπραγμάτευση με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι δεν ήταν η πρώτη επιλογή των «ασπρόμαυρων» για τη θέση του βασικού σέντερ φορ.

Ωστόσο σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «aksam.com.tr» υποστηρίζει πως «ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την απόκτηση του Εμπαγιέ Ντιάν», σημειώνοντας ότι «η ελληνική ομάδα αναμένεται να επισημοποιήσει τη μεταγραφή τις επόμενες ημέρες».

Μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Γκαμπιαντίνι, ο ΠΑΟΚ «ψάχθηκε» και για άλλους επιθετικούς, κοίταξε και την πολύ δύσκολη περίπτωση του Ελντόρ Σομουρόντοφ της Ρόμα (πέρσι αγωνίστηκε δανεικός με την Σπέτσια), που απασχόλησε και τον περασμένο χειμώνα, ενώ σ’ ότι αφορά τον Εμπαγιέ Ντιάν δεν επιβεβαιώνεται κάτι περισσότερο από τους «ασπρόμαυρους».



gazzeta.gr