Για την άνοδο και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Νότιο όμιλο της Superleague 2 αναφέρθηκε ο Γιώργος Πετράκης.

Η Κηφισιά έγραψε ιστορία καθώς μετά το 1-1 κόντρα στην Καλαμάτα, πανηγύρισε την πρώτη της άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Γιώργος Πετράκης αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του αλλά και στο τι σημαίνει για τον σύλλογο αυτός ο προβιβασμός.

«Είναι μία μεγάλη μέρα τόσο για τον σύλλογο όσο και για εμένα. Είμαστε πολύ συγκινημένοι γιατί έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο αγώνα από νωρίς το καλοκαίρι. Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος παίρνει αυτό που της αξίζει και νομίζω ότι ο τρόπος που έρχεται αυτή η άνοδος, παρά τις δυσκολίες αλλά και την αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού, που θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και έτσι η γλυκιά γεύση που μένει στο τέλος, είναι αυτή που δικαιούμαστε».

Για εκείνον: «Ήταν και για εμένα πολύ σημαντικό γιατί δεν είχα προπονήσει ξανά ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος να είμαστε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχαμε και τις κακές μας στιγμές, οι οποίες μας έκαναν πιο δυνατούς. Τα περισσότερα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες. Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος που προπόνησα αυτή την ομάδα. Τους το είπα πριν το ματς ότι αισθάνομαι αυτή τη περηφάνεια».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που έδωσε βροντερό παρών. Θεωρώ τους αποζημιώσαμε, θεωρώ ότι είμαστε άξιοι συγχαρητηρίων για όσα καταφέραμε. Θέλαμε να συνδυάσουμε τα ονόματα με την ιστορία του συλλόγου. Περάσαμε από δύσκολες στιγμές όπως οι αλλαγές των γηπέδων, το στοπ του πρωταθλήματος για έναν μήνα. Δεν είναι δικαιολογίες αλλά όλο αυτό μας έκανε να χαθούμε κάπως αλλά βρήκαμε ξανά τα πατήματά μας».

Για τα σημεία της χρονιάς: «Ένα από τα σημεία που μας έκαναν καλύτερους και σε πολλούς τομείς είχαμε μία Καλλιθέα πίσω μας που σε όλο το πρωτάθλημα ήταν σε υψηλό επίπεδο και ήταν μία άξια αντίπαλος».

Για το μέλλον του: «Βήμα-βήμα. Σήμερα πανηγυρίζουμε, αύριο είναι μία άλλη μέρα».

gazzeta.gr