Ο Άτσο Πέτροβιτς ξεκαθάρισε ότι ουδείς μπορεί να μπει σε διαδικασία σύγκρισης με τον Μάικλ Τζόρνταν ωστόσο αναρωτήθηκε τι θα συμβεί αν ο Άντονι Έντουαρντς συνεχίσει να… τρομοκρατεί το ΝΒΑ για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Ο Άντονι Έντουαρντς κάνει απίθανα πράγματα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς που παραμένουν αήττητοι στην postseason μετά το sweep στα προημιτελικά με τους Φοίνιξ Σανς και το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης με τους Νάγκετς.

Ο «Ant» γέμισε τη στατιστική του κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές με 43 πόντους, 6/6 βολές, 14/22 δίποντα, 3/7 τρίποντα, επτά ριμπάουντ, τρεις ασίστ, δυο μπλοκ, ένα κλέψιμο και μόλις ένα λάθος σε 42 λεπτά. Μάλιστα οι 43 πόντοι του Έντουαρντς συνιστούν play off career-high και franchise postseason-record.

Από την πλευρά του, ο Άτσο Πέτροβιτς, νυν προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας και αδελφός του αδικοχαμένου Ντράζεν σχολίασε στο Twitter μετά την τρομερή εμφάνιση του ηγέτη των Τίμπεργουλβς: «Ποτέ μα ποτέ δεν συμφώνησα να συγκρίνω κανέναν με τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ όλων, τον Μάικλ Τζόρνταν! Μήπως όμως απόψε κάνατε μια υποθετική ερώτηση στον εαυτό σας; Ο Άντονι Έντουαρντς είναι μόλις 22 ετών και αν συνεχίσει να τρομοκρατεί έτσι το ΝΒΑ για τα επόμενα δέκα χρόνια… Μήπως είναι αυτός»;





gazzeta.gr