Οι ιθύνοντες στην Ομοσπονδία της Βραζιλίας δεν πετούν λευκή πετσέτα για την υπόθεση Αντσελότι, με τον πρόεδρο, Εντνάλντο Ροντρίγκες να τονίζει πως ασκούν πιέσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσω της Ισπανικής Ομοσπονδίας.

Δεν παρατάει την υπόθεση του Κάρλο Αντσελότι η Εθνική Βραζιλίας! Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί το μεγάλο όνειρο της Ομοσπονδίας για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Σελεσάο, η οποία συνεχίζει να φλερτάρει έντονα μαζί του παρά τις ξεκάθαρες προθέσεις της Ρεάλ.

Στην τελευταία του συνέντευξη μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, τόνισε πως οι Βραζιλιάνοι ασκούν πιέσεις μέσω του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ προκειμένου ο τελευταίος να αφήσει ελεύθερο τον «Καρλέτο».

«Λείπει σε όλους τους παίκτες που τον είχαν προπονητή και όσοι δεν τον είχαν προπονητή ανυπομονούν να τον έχουν. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και θα μπορούσε να αναλάβει μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, τη Βραζιλία.

Είπα στον Λουίς Ρουμπιάλες, που είναι φίλος του Φλορεντίνο, να του ζητήσει να αφήσει ελεύθερο τον Αντσελότι» ήταν τα λόγια του.

gazzeta.gr