Το βράδυ της Τρίτης (6/6) θα διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Roland Garros, ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά και Κάρλος Αλκαράθ, η οποία και θα κλείσει το πρόγραμμα στο Philippe Chatrier.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι είναι το 4ο κατά χρονολογική σειρά μέσα στη μέρα, και αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:15 GR, με τη μετάδοσή του να γίνεται ζωντανά από το Eurosport και το Eurosport Player.

Αυτή θα είναι η 5η φορά που ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα συναντηθεί στο κορτ με τον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης, μετρώντας 4 ήττες σε ισάριθμα ματς. Φέτος αντιμετωπίστηκαν στον τελικό της Βαρκελώνης, με τον Ισπανό να επικρατεί καθαρά στα δύο set, και να κατακτά τον τίτλο.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ματς, στις 12:00 GR η Καρολίνα Μούχοβα θα παίξει κόντρα στην Αναστασία Παβλιτσένκοβα, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει η αναμέτρηση της Ελίνα Σβιτολίνα με την Αρίνα Σαμπαλένκα, μετά τις 14:00 GR.

Πριν το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Αλκαράθ, θα προηγηθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ανεβασμένου Κάρεν Χατσάνοφ, για να αντιμετωπίσει είτε τον Έλληνα πρωταθλητή, είτε τον Καρλίτο στα ημιτελικά του Παρισιού.

 


tennis24.gr