Στη Ντόχα ταξίδεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τη σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα αλλά και τη μητέρα της, μιας και η Ισπανίδα θα αγωνιστεί στο πρώτο 1000άρι τουρνουά της σεζόν, ενώ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα.

Η Μπαντόσα θα αγωνιστεί στο Qatar Open, θέλοντας παράλληλα να ξαναβρεί τα πατήματά της, μετά τον νέο τραυματισμό που αποκόμισε στην Ταϊλάνδη, που όπως είπε δεν ήταν τόσο σοβαρός, όσο αυτός στη μέση που την είχε κρατήσει για αρκετούς μήνες εκτός Tour.

Έχει παίξει ένα ματς στην Αδελαΐδα, έφτασε ως τον τρίτο γύρο του Australian Open, ενώ στην Ταϊλάνδη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο δεύτερο παιχνίδι της, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε. Σε δηλώσεις της όμως είπε πως είναι καλά, και έτοιμη να αγωνιστεί.

Όσον αφορά τον Τσιτσιπά, προέρχεται από το επιτυχημένο tie της Εθνικής μας κόντρα στη Ρουμανία, με το οποίο η Ελλάδα πήρε την πρόκριση για το World Group I του Davis Cup. Εκεί η “γαλανόλευκη” θα συναντήσει τη Σερβία, σ’ ένα ακόμα σπουδαίο tie που θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά με το κοντινό μέλλον, μπορεί την ερχόμενη εβδομάδα να μην αγωνίζεται κάπου, όμως σύντομα θα ξεκινήσει και πάλι τις προπονήσεις καθώς τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στο Μεξικό για το Los Cabos (19-25/2), ενώ μετά θα παίξει στο Ακαπούλκο (26/2-3/3).





tennis24.gr