Για τη μετακίνηση του Πάτρικ Μπέβερλι στους Μιλγουόκι Μπακς τοποθετήθηκε ο Ντοκ Ρίβερς, που ανέφερε και όλα όσα θα προσφέρει ο βετεράνος γκαρντ.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι είναι πλέον παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς. Τα «ελάφια» προσέθεσαν στη μηχανή τους έναν παίκτη που χρειαζόταν για την άμυνά τους και ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε για εκείνον μετά τη… βαριά ήττα από τους Τίμπεργουλβς.

Οι δυο τους άλλωστε γνωρίζονται καλά από την κοινή τους θητεία στους Κλίπερς, με τον κόουτς των Μπακς να αναφέρει τι θα φέρει ο Μπέβερλι στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Ρίβερς για Μπέβερλι

«Είναι παίκτης πολύ, πολύ υψηλού IQ, ειδικά αμυντικά και ακόμη και επιθετικά με τις κινήσεις και τις επιλογές του. Είναι επίσης ένας υποκινητής, μιλάει στην άμυνα. Δεν εννοώ το trash talking, κατευθύνει την άμυνα και νομίζω ότι αυτά είναι κάτι από τα πράγματα που χρειαζόμαστε

Κατά καιρούς, έχει υπέροχες αμυντικές νύχτες. Κατά καιρούς το παρακάνει και είναι οι νύχτες που ξέρουμε και εκείνος και εγώ ότι πρέπει να μιλήσουμε. Τον έχω προπονήσει στο παρελθόν. Είναι από τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες που έχω προπονήσει ποτέ».



gazzeta.gr