Στο Θησείο με φόντο την Ακρόπολη βρίσκεται το τρόπαιο του Super Cup Ευρώπης στο πλαίσιο υπαίθριας έκθεσης, η οποία φιλοξενεί μαζί και τις κούπες των Champions και Europa League.

Σε ρυθμούς Super Cup Ευρώπης κινείται σιγά-σιγά ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου με στόχο το μεγάλο τρόπαιο.

Προτού ωστόσο κοσμήσει το γήπεδο του Ολυμπιακού, η κούπα έκανε πρώτα μια στάση στο Θησείο μαζί με τα τρόπαια του Champions League αλλά και του Europa League.

Τα τρία τρόπαια παρουσιάστηκαν σε υπαίθρια έκθεση με φόντο την Ακρόπολη που θα λειτουργεί ολόκληρο το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 22:00, ενώ την Τρίτη (15/8) θα μεταφερθούν μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά όπου και θα παραμείνουν μέχρι τη βραδιά του τελικού.

Παράλληλα στις 15 και 16 Αυγούστου η UEFA θα προσκαλέσει τους ποδοσφαιρόφιλους στο «fan festival» στην πλατεία Κοραή, εκεί όπου η Μάντσεστερ Σίτι θα παρουσιάσει τα περσινά τρόπαια των Premier League και FA Cup την προσεχή Τετάρτη.

Super Cup Ευρώπης



gazzeta.gr