Η επίθεση έγινε λίγο μετά της οχτώ το απόγευμα όταν η γυναίκα μπήκε στο σούπερ μάρκετ, όπου εργάζεται ως ταμίας το θύμα, και προσποιούμενη την πελάτισσα τον πλησίασε και τον μαχαίρωσε.

Η γυναίκα συνελήφθη και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως είχε προσωπικές διαφορές με τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ.

Ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε πως φέρει θλαστικά τραύματα.

Η εκπομπής της «Κοινωνίας Ώρα MEGA» επικοινώνησε με τον δικηγόρο της γυναίκας που έκανε την επίθεση στον ταμία, όπου ανέφερε ότι λυπάται για το περιστατικό και δεν είχε την πρόθεση να τον σκοτώσει.

«Σε εμάς έχει ανατεθεί η υπεράσπιση της κυρίας κατηγορουμένης η ίδια δηλώνει συντετριμμένη για το περιστατικό και εκφράζει την απολογία της προς το θύμα, έχει μετανιώσει για το περιστατικό, το οποίο ήταν ένα ατυχές περιστατικό.

»Σε ότι αφορά τις κατηγορίες που έχουν ασκηθεί από πλευρά της δικαιοσύνης, αυτή αφορά την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε επιρροή με οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Εγείρονται κάποια ζητήματα από την πλευρά μας, ενώ έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική  δικαιοσύνη, θεωρούμε ότι στον κρίσιμο χρόνο θα μπορούσε να τεθεί το ζήτημα κατά πόσο ο χαρακτηρισμός των πράξεων θα μπορούσε να αποδοθεί νομικά ορθότερα κατά διαφορετικό τρόπο.

»Ενδεχομένως με κάποια πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξης της πρόκλησης σωματικής βλάβης. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος πρόθεση. Από το σύνολο της δικογραφίας προκύπτει ότι δεν υπήρχε πρόθεση, δόλος για ανθρωποκτονία».

Και συμπλήρωσε ο δικηγόρος: «Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι και η ίδια παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές. Από την πρώτη στιγμή πριν καν να αναζητηθεί».

Σήμερα αναμένεται να βρεθεί η δράστιδα ενώπιον του ανακριτή για το εάν θα της επιβληθεί ή όχι προσωρινή κράτηση.

megatv.com