Η γυναίκα αυτή τον φιλοξένησε σπίτι της μία ημέρα πριν χαθούν τα ίχνη του και σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφο της εκπομπής, έφερε στο φως νέα στοιχεία.

«Από τότε που έφυγε από το σπίτι μου για τελευταία φορά στις πέντε του μηνός δεν είχα ξανά επαφή μαζί του. Με πήρε τηλέφωνο στις πέντε του μηνός το απόγευμα και μου είπε ότι δεν θα ξανά έρθει και δε θα με ξαναενοχλήσει. Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και εργασίες στο σπίτι. Τον πρόσεχα και τον φρόντιζα και του έδινα και χρήματα όταν μου έκανε δουλειές, δεν τον εκμεταλλευόμουν. Τον θεωρούσα ένα δικό μου άνθρωπο. Είχε τις ιδιαιτερότητες του, αλλά ήταν καλό παιδί και φιλότιμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το περιστατικό ξυλοδαρμού που είχε προηγηθεί λίγες ημέρες από την εξαφάνιση, είπε:

«Τον είχα δει χτυπημένο, αλλά δε μου ανέφερε κάτι για ξυλοδαρμό. Μου είπε ότι έπεσε. Ότι ήταν στο Σχιστό επάνω. Είχα πάει και στο νοσοκομείο και τον είχα δει. Του πήγα ρούχα και ό,τι χρειαζόταν. Είχε βέβαια και ένα χτύπημα στο πόδι και ένα στο χέρι. Ήταν σε άθλια κατάσταση τότε.»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τη γυναίκα με την οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση ο αγνοούμενος, η μάρτυρας ανέφερε πως τον προέτρεπε να αποκοπεί από αυτήν, γιατί τον εκμεταλλευόταν.

«Δε γνωρίζω πολλά. Πάντως, είχανε χωρίσει. Εγώ μόνο σε φωτογραφία την είχα δει. Χώρισαν γύρω στον Σεπτέμβρη, Οκτώβρη.»

«Ο Θοδωρής χάθηκε 6 Δεκεμβρίου και σε επικοινωνία που είχαμε με τη φίλη του, μας ανέφερε πως είχε να τον δει πάνω από δύο χρόνια», είπε ο δημοσιογράφος στη μάρτυρα για να πάρει την εξής απάντηση:

«Λέει ψέματα, αφού δούλευαν εκεί στη δουλειά μαζί. Πώς είχε να τον δει δύο χρόνια; Εγώ τον συμβούλευα να την αφήσει, του έλεγα πρόσεχε γιατί αυτή θα σου φάει ό,τι έχεις και δεν έχεις και δεν είναι άνθρωποι αυτοί για να κάνεις μία σχέση μαζί τους για πάντα, αλλά δεν άκουγε μέχρι που έγινε ό,τι έγινε. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Σε εμένα πάντως θα έδινε σημεία ζωής. Ούτε ένα τηλέφωνο; Είχα κάτι κλήσεις με απόκρυψη και πίστευα πως μπορεί να είναι εκείνος, γιατί συνήθιζε να με καλεί από απόρρητο, αλλά το διασταύρωσα μετά και αποδείχτηκε πως δεν ήταν ο Θοδωρής. Επόμενο είναι να ανησυχώ κι εγώ μήπως του έχει συμβεί κάτι…».megatv.com