O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Κάρλος Αλκαράθ την ερχόμενη Τρίτη (6/6) για τα προημιτελικά του Roland Garros, αλλά και για το παιχνίδι του απέναντι στον Σεμπάστιαν Όφνερ. 

“Είναι μια μάχη που όλοι περιμέναν έτσι δεν είναι; Ήρθε η ώρα. Game on!” , είπε ο Τσιτσιπάς. “Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια και πρόκληση για κάθε παίκτη. Μας ωθεί στο να γίνουμε καλύτεροι. Τέτοιες μονομαχίες είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να έχει το άθλημά μας. Όσο περισσότερες φορές τον αντιμετωπίζεις, έχει περισσότερες ευκαιρίες για να τον κερδίσεις. Κι εγώ ψάχνω αυτές τις ευκαιρίες.”

Για το παιχνίδι με τον Όφνερ είπε: “Ένιωθα ολοένα και πιο δυνατός. “Διάβασα” το παιχνίδι του μέσα από πολλές μπάλες και ράλι και κατάλαβα τον τρόπο για να κερδίσω περισσότερους πόντους. Στην αρχή δεν σέρβιρα καλά, αλλά γρήγορα βελτιώθηκα.”

Όσο για τη ζωή του εκτός court ο Έλληνας τενίστας απάντησε: Έχω την ευκαιρία να είμαι κάποιος άλλος εκτός court. Yπάρχουν, βέβαια, κάποια όρια ως τενίστας. Είναι ένα κουτί με γραμμές και φιλέ, όπου μπορείς να γίνεις όσο δημιουργικός θέλεις.”

“Οι ευκαιρίες και ο τρόπος που θέλεις να παίζεις το παιχνίδι είναι χωρίς όρια. Μπορείς να βάλεις μόνος σου τα όρια. Δε θεωρώ ότι αυτό είναι δίκαιο. Το μαγικό κουτί είναι η παιδική χαρά μου και μπορώ μερικές φορές να πειραματίζομαι με νέα πράγματα στην προπόνηση και να τα βάζω στο court όταν αγωνίζομαι.”

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BETSHOP - NOVIBET - PAMESTOIXIMA

“Η προσωπικότητά μου είναι μεγάλο μέρος αυτού. Νομίζω ότι μέσω της προσωπικότητάς μου μπορείς να δεις τις δυνάμεις μου ως άτομο. Ακόμα και το στυλ παιχνιδιού δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σου. Εκτός αυτού θα θεωρούσα τον εαυτό μου “καλλιτέχνη” και μπορώ να πω ότι νιώθω σαν “καλλιτέχνης” στο court.”


tennis24.gr