«Ουδέποτε είχα επικοινωνία με…»

Νόμιζα ότι το έστειλα σε ενήλικα με τον οποίο έκανα διαδικτυακό σεξ, λέει ο 40χρονος ιερέας, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το άσεμνο και χυδαίο βίντεο με τον ίδιο, που έστειλε σε 12χρονο αγόρι.

«Ουδέποτε είχα επικοινωνία με ανηλίκους πλην του συγκεκριμένου, έγινε κατά λάθος καθώς νόμιζα ότι είχα στείλει το γραπτό μήνυμα σε άλλον ενήλικα, που είχε το ίδιο μικρό όνομα. Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με τον ενήλικα διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα ποτέ καμία φυσική επαφή με κανέναν», λέει στο MEGA, μέσω του δικηγόρου του, ο ιερέας.

Όμως, όταν το μικρό αγόρι ρώτησε έκπληκτο τον ιερέα, μην μπορώντας να πιστέψει τι έβλεπε, αν κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό του, εκείνος συνέχισε, όπως φαίνεται, ακάθεκτος, στέλνοντας ηχητικό μήνυμα στο παιδί, ρωτώντας το αν του άρεσε.

«Έπαθε ένα σοκ γιατί αφενός δεν το περίμενε, είναι η ιδιότητα του ανθρώπου αυτή που δεν το περίμενε, τρόμαξε γιατί αναφέρει το όνομα του παιδιού το βίντεο και ανατρίχιασε, δηλαδή αηδίασε με όλο αυτό. Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει ‘πάτερ τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;’ Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα», αναφέρει στο MEGA η μητέρα του 12χρονου.

Είχε στείλει & σε άλλα παιδιά;

Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός καθώς εξετάζονται εξονυχιστικά τα τρία κινητά τηλέφωνα και ο φορητός υπολογιστής του 40χρονου κληρικού, προκειμένου να διαπιστωθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια αν υπήρχαν ανάλογα περιστατικά με θύματα και άλλους ανηλίκους, κάτι, που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BETSHOP - NOVIBET - PAMESTOIXIMA

Μάλιστα, ο 40χρονος φέρεται να έχει στείλει παρόμοιο βίντεο και σε έναν ακόμη ανήλικο , σε κοντινή περιοχή, που παλιότερα ήταν αρχιμανδρίτης.

«Παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως», είπε η μητέρα του ανήλικου.

Ο ιερέας ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα κοινωνικά δίκτυα και εμφανιζόταν συχνά σε βίντεο, μιλώντας για θέματα της εκκλησίας αλλά και για επίκαιρα θέματα.

Ανάστατο το χωριό στην Ερμιονίδα

Ο 40χρονος ρασοφόρος είναι αρχιμανδρίτης και λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια σε τρία μικρά χωριά της Ερμιονίδας.

Η Μητρόπολη Ύδρας, όπου ανήκει, μετά τη σύλληψή του ανακοίνωσε πως τον θέτει σε αργία μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«`Η `Ιερά Μητρόπολις “Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. … κληρικός τής καθ’ `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας».

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα απολογηθεί την Τρίτη.

megatv.com