Φανερά ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε στον τελευταίο (χρονικά) προημιτελικό του Rome Masters εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που επικράτησε με 6-3, 6-4 του Μπόρνα Τσόριτς, και απέχει μία νίκη από τον μεγάλο τελικό στην Αιώνια Πόλη.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, λίγο μετά την εξαιρετική εμφάνισή του στο κεντρικό κορτ της Ρώμης, μίλησε για τι τον βοήθησε στο να πετύχει μία ακόμα πρόκριση, για τα βασικά σημεία του παιχνιδιού, αλλά και για τη συνάντηση με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στους “4” της ATP 1000 διοργάνωσης.

“Με μια λέξη, ο κόσμος. Μου δίνουν την αίσθηση σκοπού και αποστολής όταν αγωνίζομαι εδώ. Μπορώ να πω ότι τι αυτές οι βραδινές “αποστολές” στη Ρώμη έχουν γίνει πολύ διασκεδαστικές”.

“Αυτό είναι τένις σε χωμάτινη επιφάνεια, τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά γρήγορα. Και υπήρξε ένα συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού, όμως με τα καλά μου χτυπήματα μπόρεσα να επιστρέψω και να σερβίρω εξαιρετικά.

Στο τελευταίο game του παιχνιδιού υπερασπίστηκα εξαιρετικά το σερβίς μου, νιώθοντας την ενέργεια σε κάθε πόντο.”

Σχετικά με τον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στον Μεντβέντεφ είπε: “Παίζει αρκετά καλά στη Ρώμη, όπως και εγώ παίζω καλά. Αισθάνομαι καλά στο κορτ, ανεξάρτητα με το αν αγωνίζομαι μέρα ή βράδυ, και πραγματικά ελπίζω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό εναντίον του.

Πιστεύω ότι παίζει καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια, οπότε αυτό που έχω να κάνω είναι να προετοιμαστώ κατάλληλα και φύγαμε.”






tennis24.gr