Με τέρμα το γκάζι στην παραλιακή. Σε δύσκολες στροφές στο ύψος της Βάρκιζας, σε ευθείες της περιοχής, με τα πυροτεχνήματα και τις φωτοβολίδες να διαμορφώνουν το σκηνικό που ήθελαν οι διοργανωτές.

Πολύ κοντά σε περαστικούς που περιμένουν στο διαχωριστικό στηθαίο για να περάσουν απέναντι.

Σε μια λεωφόρο που κάθε χρόνο σημειώνονται σοβαρά τροχαία και χάνονται ζωές, οι επικίνδυνες κόντρες αυτοκινήτων αλλά και μηχανών συνεχίζονται.

Με την αστυνομία να είναι αρχικά απούσα και τους διοργανωτές να προσπαθούν να κάνουν με κάθε τρόπο αισθητή την παρουσία τους.

Στην αφετηρία είχαν στηθεί εκατοντάδες νεαροί για να δουν αρχικά τις επιδείξεις σπορ αυτοκινήτων και στη συνέχεια τις κόντρες, με οδηγούς να ρισκάρουν ζωές.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τις κόντρες έφτανε στις περισσότερες γειτονιές της Βάρκιζας προκαλώντας κατά διαστήματα αναστάτωση στους κατοίκους της.

Οι κόντρες στην παραλιακή σταμάτησαν όταν κάποια στιγμή έκαναν την εμφάνισή τους περιπολικά της αστυνομίας και τρεις κλούβες των ΜΑΤ.

Οι φωτοβολίδες έσβησαν, τα πυροτεχνήματα σταμάτησαν να εκτοξεύονται στον ουρανό και όλοι όσοι έκαναν κόντρες, χάθηκαν από την περιοχή.

Κάτοικοι της περιοχής τονίζουν στο MEGA πως και χθες βρέθηκαν θεατές στο ίδιο έργο. Καθώς όπως λένε ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται ανάλογα event.

Με το παλιό Ribas να είναι το σημείο συγκέντρωσης για όλους.

Για ακόμα μια φορά δεν έγινε καμία προσαγωγή ενώ ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός από τα όσα έγιναν και καταγράφονταν από τα κινητά τηλέφωνα ατόμων που έδωσαν το παρών.



megatv.com