Ο Σάσα Βεζένκοβ με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media έκανε τον μίνι-απολογισμό της χρονιάς.

Ο MVP της Euroleague αποτελεί το «καυτό» θέμα στις τάξεις του Ολυμπιακού αναφορικά με το μέλλον του. Εάν θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» ή εάν θα ταξιδέψει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για να δοκιμάσει την τύχη του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο ίδιος, όπως ήταν λογικό, δεν αναφέρθηκε σε τίποτε από αυτά. Παρά μόνο μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έκανε τον μίνι-απολογισμό της χρονιάς ευχαριστώντας τους πάντες:

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σάσα Βεζένκοβ

«Κάνοντας τον απολογισμό μιας αξέχαστης σεζόν, αισθάνομαι ευγνώμων στους συμπαίκτες, στους προπονητές, σε ολόκληρο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και φυσικά στην οικογένειά μου για την απίστευτη υποστήριξή τους. Επίσης, στους καταπληκτικούς οπαδούς μας, οι οποίοι με την ενέργειά τους και το πάθος τους, αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμή για την επιτυχία μας. Μαζί παλέψαμε, μαζί κερδίσαμε και μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Επίσης μαζί κλάψαμε και γευτήκαμε την ήττα, όμως αυτές οι στιγμές μας μετέτρεψαν σε μια ακαταμάχητη μονάδα. Γίναμε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί. Η επιτυχία δεν είναι απλώς ο προορισμός. Είναι το ταξίδι μίας ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους».

​​​​

gazzeta.gr