O Κάρλος Αλκαράθ μίλησε για την επιστροφή του στο Roland Garros, για την πρώτη φορά που αγωνίστηκε στο Sousanne Lenglen, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος την Κυριακή μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νο1 του κόσμου.

“Είναι υπέροχο να παίζεις εδώ. Είναι η πρώτη μου φορά στο Souzanne Lenglen και είναι ένα υπέροχο court. Μου αρέσει να παίζω εδώ με την τόσο μεγάλη ενέργεια που παίρνω από το κοινό, επιστρέφοντας στο Roland Garros σε εξαιρετικό επίπεδο.”, είπε ο 20χρονος. 

Στη συνέχεια ο Ματς Βιλάντερ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Αλκαράθ είναι ένας τενίστας που βγάζει θετική ενέργεια, χαμογελάει διαρκώς γεγονός που κάνει και τους αντιπάλους του να χαμογελούν. 

“Προσπαθώ να απολαμβάνω το τένις”, δήλωσε ο Αλκαράθ. “Μου αρέσει να παίζω τένις κι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ο Στέφανος (σ.σ. Τσιτσιπάς) είπε ότι άρχισε να απολαμβάνει και πάλι το τένις χάρη σε μένα. Αυτό είναι πολύ ωραίο πράγμα για μένα και είναι κάτι που προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι. Ο Χουάν Κάρλος (σ.σ Φερέρο) μου λέει πάντα πριν από τον αγώνα να το απολαύσω. Μου λέει ότι του αρέσει να με βλέπει να παίζω. Είναι υπέροχο να τον ακούω να λέει κάτι τέτοιο για μένα.”




tennis24.gr