Ανατροπή στην υπόθεση τραυματισμού του Λούκα Μόντριτς, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως ο Κροάτης μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονταν στη Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με τον μυϊκό τραυματισμό του Λούκα Μόντριτς, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις τον έθεταν εκτός τόσο από τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Οσασούνα (6/5), όσο και από τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Champions League.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία μάλιστα, ο Κροάτης θα μπορούσε να μείνει στα «πιτς» έως και τέσσερις εβδομάδες μετά το πρόβλημα που αποκόμισε κόντρα στην Τζιρόνα, όμως η τελευταία ενημέρωση από τον Κάρλο Αντσελότι αλλάζει άρδην τα δεδομένα!

«Έχουμε καλά νέα για τον Μόντριτς. Μπορεί να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου» αποκάλυψε ο Ιταλός τεχνικός, σε μια απρόσμενα ευχάριστη τροπή των εξελίξεων σχετικά με τον 37χρονο μέσο.

Στην Ισπανία πάντως είχε γίνει λόγος εδώ και μέρες για ένα ταξίδι του Μόντριτς στο Βελιγράδι προκειμένου να επισκεφθεί έναν ειδικό για να επισπεύσει τον χρόνο αποθεραπείας του, με τα αποτελέσματα τελικά να τον δικαιώνουν για την επιλογή του.



gazzeta.gr