Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, εξετάζει την επιστροφή του Γεωργιανού επιθετικού στην αρχική ενδεκάδα, ενώ το πρωτάθλημα πλησιάζει στην κορύφωσή του.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, βρίσκεται μπροστά σε μια σημαντική απόφαση: Να εντάξει ξανά στην αρχική ενδεκάδα τον Γκιόργκι Κβιλιτάια για τον προσεχή αγώνα κατά της Πάφου. Ο Κβιλιτάια, παρότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, διαθέτει τις στατιστικές και την εμπειρία που τον καθιστούν πολύτιμο για την ομάδα.

Η απόδοση του Γεωργιανού επιθετικού έχει αποδειχθεί ζωτική σε πολλές περιπτώσεις, και η δυναμική του στο γήπεδο ενδέχεται να αποτελέσει σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να διατηρήσει ανταγωνιστικό ρυθμό στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και να στεφθεί πρωταθλητής. Οι συζητήσεις μεταξύ του προπονητή και του παίκτη «φωτίζουν» την ψυχολογική και τακτική προετοιμασία, κάτι που δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται αυτή η κίνηση.

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Κβιλιτάια στην αρχική ενδεκάδα στο ματς της Κυριακής, αντικατοπτρίζει την τακτική του Σα Πίντο να επιλέγει (πλέον) την εμπειρία και την αποτελεσματικότητα σε κρίσιμες στιγμές, ενώ ταυτόχρονα μένει πιστός στον στόχο της ομάδας για επιτυχία. Κάτι που κατέστησε σαφές στη διοίκηση αρχές της εβδομάδας.

Τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν θα δείξουν πώς θα εκτυλιχθούν αυτές οι επιλογές και πώς θα επηρεάσουν τις τελικές επιδόσεις της ομάδας.



gazzeta.gr