Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ανόρθωση σε ένα ματς καθοριστικό για τη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Σα Πίντο έχει στη διάθεσή του παίκτες με ανεβασμένη ψυχολογία και βασικός του στόχος ενόψει του ματς στο ΓΣΠ είναι να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις αδυναμίες του αντιπάλου.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον σπουδαίο αγώνα της Κυριακής (7/4) κόντρα στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Η σημασία του παιχνιδιού είναι τεράστια για την ομάδα του Σα Πίντο, καθώς νέα νίκη θα συμβάλει στη διατήρηση ή ακόμη και στην αύξηση της απόστασης από τους διώκτες της στην κούρσα για το πρωτάθλημα, πλησιάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο στο στόχο της κατάκτησης του τίτλου.

Οι παίκτες εργάζονται μεθοδικά υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κρέσπο. Παρ’ όλα αυτά, ο Σα Πίντο φαίνεται να έχει επεξεργαστεί με μεγάλη προσοχή το τακτικό πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα του, με σκοπό να εκμεταλλευτεί κάθε αδυναμία του αντιπάλου και να επικρατήσει στην αναμέτρηση.

Η στρατηγική προσέγγιση του αγώνα θα στηριχθεί στη συμπαγή άμυνα και την αντεπίθεση, με τον ΑΠΟΕΛ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και την τεχνική των επιθετικών του. Από την άλλη, η σημασία του μηδέν στην άμυνα, είναι ένας στόχος που ο Σα Πίντο, υπερθεματίζει στην προετοιμασία.

Η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, με την αυτοπεποίθηση και τον κοινό στόχο να είναι ξεκάθαρα εμφανείς στον τρόπο με τον οποίο προπονούνται. Η λέξη «χαμόγελο» που συνόδευε τη λεζάντα στη χθεσινή ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ επί ευκαιρίας της επιστροφής στις προπονήσεις, λέει πολλά. Η έμφαση στην ομαδικότητα και η δουλειά που γίνεται στο κομμάτι της τακτικής, φωτογραφίζουν ομάδα έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Η αναμέτρηση με την Ανόρθωση δεν αποτελεί απλώς ένα ακόμα παιχνίδι στο ημερολόγιο του ΑΠΟΕΛ. Είναι ευκαιρία να αποδείξει την ανωτερότητα και την ποιότητά του, να στείλει σαφές μήνυμα στους αντιπάλους του και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου. Με τη στήριξη των φιλάθλων του, ο ΑΠΟΕΛ θα τα δώσει όλα για τη νίκη και να ενισχύσει τη θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας με το πέρας της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ.



gazzeta.gr