Για τη 2η αγωνιστική της β΄ φάσης για τον β΄ όμιλο του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει σήμερα η ώρα 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» τη Νέα Σαλαμίνα.

Η Λεμεσιανή ομάδα είναι στην 1η θέση του β΄ ομίλου με ένα βαθμό διαφορά από την ομάδα της Αμμοχώστου, έτσι, αν και οι δύο παρουσιάζονται αδιάφορες από εδώ και πέρα στη φάση των μπαράζ, έχουν κίνητρο, στόχο, την πρωτιά.

Η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν είναι στην 1η θέση του ομίλου με 38 βαθμούς, έναντι 37 των «ερυθρολεύκων», με τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού να έχουν και επιπλέον κίνητρα για τη νίκη.

Από τη στιγμή που η ομάδα έχει ακόμη στόχους, μέσω του θεσμού του κυπέλλου, δεν μπορεί να αδιαφορεί για τα ματς πρωταθλήματος, μιας και ο Ισπανός κόουτς θέλει να διατηρεί τους παίκτες του σε εγρήγορση, όσο το δυνατό καλύτερη, ικανοποιητική φυσική και αγωνιστική κατάσταση, μιας και τα πάντα θα κριθούν για τον Απόλλωνα στα δύο ραντεβού της ημιτελικής φάσης.

Επιπλέον, είναι σημαντικό για τον Απόλλωνα να μπορέσει και μέσω του θεσμού του πρωταθλήματος να επιστρέψει στις νίκες μέσα στην έδρα του, μιας και τα μπόλικα παιχνίδια που προηγήθηκαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ήταν αρνητικά, με πάρα πολλούς βαθμούς να κάνουν «φτερά» από το «ΆλφαΜέγα Stadium».



gazzeta.gr