Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η μεταγραφή του Ιλκάι Γκουντογκάν στη Μπαρτσελόνα, μιας και ο Γερμανός έχει ανάψει το πράσινος φως στην ομάδα της Καταλονίας.

Επόμενος προορισμός… Βαρκελώνη για τον Ιλκάι Γκουντογκάν! Μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ο Γερμανός φαίνεται πως αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για νέες περιπέτειες και πλησιάζει πλέον ολοταχώς προς τη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο έμπειρος μέσος είπε το «ναι» τους Καταλανούς για μεταγραφή το καλοκαίρι και τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο Μόναχο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων.

Μέχρι πάντως να ξεκαθαριστεί οριστικά το θέμα με την εγγραφή του, η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις, αν και όλα δείχνουν πως στην Ισπανία έχουν «κλειδώσει» την προσθήκη του ποδοσφαιριστή.

Κάπως έτσι, ο Γκουντογκάν φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι ως ελεύθερος έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια, παρά τις πιέσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα να υπογράψει το νέο συμβόλαιο που έχει στα χέρια του.



gazzeta.gr