Μέχρι στιγμής, ο 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση αφού ο ίδιος ομολόγησε αρχικά ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη, κάτι που πήρε πίσω στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον 32χρονο, έμειναν στο σπίτι του για λίγη ώρα, παρουσία και του συγκατοίκου του από το Πακιστάν. Στην συνέχεια την άφησε με την μοτοσικλέτα του, 100 με 200 μέτρα, από το σημείο στο Μαρμάρι, όπου θα την περίμενε ο σύντροφός της, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος.

Το DNA θα «δείξει» τον δολοφόνο

Οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας, η σορός της οποίας – υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε σκεπασμένη με κλαδιά και χόρτα, τυλιγμένη με ένα σεντόνι, μέσα σε μια μαύρη σακούλα.

Οι αναλύσεις από DNA και αποτυπώματα εκτιμάται πως θα αποκαλύψουν την «ταυτότητα» του δολοφόνου της Αναστάζια, αλλά και του συνεργού του καθώς εκτιμάται πως το πτώμα της δεν μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής από ένα άτομο.

Αύριο αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα από το εργαστήρια. Κύριο ενδιαφέρον στα νύχια της κοπέλες και στο υλικό DNA ώστε να ταυτοποιηθεί ο δράστης.

Ενδιαφέρον δείχνει η Αστυνομία για το κινητό της ενώ ερωτήματα προκαλεί το γιατί βρέθηκε η τσάντα πάνω στο άψυχο γυμνό σώμα της.

Πού έγινε η δολοφονία

Οι Αρχές καταλήγουν σε δύο συμπεράσματα. Πρώτον πως δεν υπήρξε μετακίνηση του σώματος της κοπέλας αλλά εντοπίστηκε από τη δυσοσμία καθώς από πρώτο έλεγχο δεν μπόρεσαν να την βρουν καθώς υπήρχαν πολλά κλαδιά πάνω της αλλά και νερά τα οποίας δυσκόλεψαν τον εντοπισμό της.

Επίσης, διατηρούν πολλές αμφιβολίες για το ένα στο δεύτερο σπίτι πέρασαν θύμα και δράστης κάποιες στιγμές ή εάν έγινε εκεί η δολοφονία.

megatv.com