Ο κίπερ της Μποταφόγκο, Λούκας Πέρι, κατάφερε να μετατρέψει μια φαινομενικά εύκολη επέμβαση σε… κυνήγι θησαυρού, χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του και τα… μάτια του κι οδηγώντας στο 1-0 της Ιντερνασιονάλ.

Είναι μία από τις γκάφες που πιθανότατα θα συνοδεύουν τα ετήσια βίντεο των ποδοσφαιρικών bloopers στο τέλος του 2023. Πρωταγωνιστής, ο τερματοφύλακας της Μποταφόγκο, Λούκας Πέρι, ο οποίος στο παιχνίδι απέναντι στην Ιντερνασιονάλ είχε μια άτυχη πλην όμως αξιοπερίεργη στιγμή που οδήγησε στο 1-0 του αντιπάλου.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, άλλοτε στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ όταν αγωνιζόταν στη Σάο Πάουλο, είχε φαινομενικά εύκολο έργο στο δυνατό διαγώνιο σουτ του Μαουρίσιο από αριστερά, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω του και τον ίδιο να αποκρούει σε πρώτο χρόνο. Στο επόμενο «κλικ», όμως, ο Πέρι βρέθηκε να… ψάχνει την μπάλα, καθώς εκείνη αναπήδησε κάτω από τα πόδια του και τον μπέρδεψε εντελώς χάνοντας έτσι τον… προσανατολισμό του.

Αποτέλεσμα ήταν ο Μαουρίσιο να βρει την μπάλα στρωμένη στη μικρή περιοχή και να πλασάρει σαν σε προπόνηση για το 1-0, με τον Πέρι, όμως, να γελά τελευταίος αφού η Μποταφόγκο γύρισε το ματς (3-1) κι ο ίδιος προστάτεψε το προβάδισμα χάρη σε επόμενες αποκρούσεις του. Υπέροχη ήταν και η αντίδραση των φίλων της Μποταφόγκο, οι οποίοι μετά το λάθος του Πέρι τον ενθάρρυναν με συνθήματα.



gazzeta.gr