Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο να δοθεί ο Μπράντλεϊ Μπιλ με την μορφή trade.

Το όνομα του Μπράντλεϊ Μπιλ έχει μπει πολλές φορές στο τραπέζι των συζητήσεων για πιθανό trade. Μόνο που ρωτούσαν χωρίς τους ξενοδόχους, ήτοι την ομάδα του, τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς. Όπως φαίνεται ωστόσο τα δεδομένα άρχισαν να αλλάζουν καθώς οι πρωτευουσιάνοι είναι ανοικτοί -υπό προϋποθέσεις- στο ενδεχόμενο της παραχώρησής του.

Σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια από το «The Athletic» οι Γουίζαρντς θα μπορούσαν να παραχωρήσουν τον σούπερ σταρ της ομάδας, μόνο στην περίπτωση που αποφασίσουν να «χτίσουν» από το «μηδέν» αλλάζοντας πλήρως το ρόστερ! Πάντα σε συνεργασία με τον ίδιο τον παίκτη.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Μπιλ αγωνίστηκε σε 50 ματς της κανονικής περιόδου έχοντας κατά μέσο όρο 23.2 πόντους, 5.4 ασίστ και 3.9 ριμπάουντ, σουτάροντας με 51% εντός παιδιάς, 36% στα τρίποντα και 84% στις βολές. Αντίστοιχα έχει 695 ματς καριέρας στο ΝΒΑ με 22.1 πόντους, 4.3 τελικές πάσες και 4.1 ριμπάουντ.

Το max συμβόλαιό, το οποίο υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι έναντι 251 εκατομμυρίων δολαρίων, ολοκληρώνεται το 2026 ενώ για την σεζόν 2026-27 έχει δική του οψιόν έναντι 57 εκατομμυρίων δολαρίων.

gazzeta.gr